Hjem > Foredrag

Foredrag

Foredrag med Thorleif Thorleifsson

For folk som er interessert i eventyr, seiling, natur eller polarhistorie

Om den historiske seilasen rundt Nordpolen i 2010 hvor Thorleifsson med partner Børge Ousland ble de første i verden til å seile rundt hele Nordpolen i løpet av en kort arktisk sommer.  

Et foredrag om en spennende seilas gjennom isen, et arktis i endring,  ispedd polarhistoriske refleksjoner. 

45 min             
            

For prestasjoner i arbeidslivet

Alt fra oppstartbedrifter til store organisasjoner har nytte av kraften i små, smarte og smidige team.   Thorleifsson trekker på rike og varierte personlige erfaringer, fra ubåtoperasjoner, arktiske ekspedisjonsseilaser til oppstartbedrifter og internasjonale konserner, i roller som offiser, skipper, grunder, organisasjonsutvikler, oppstart-onkel og styrearbeider.   

Rammet inn av fortellingen om sin og Børge Ouslands seilas rundt Nordpolen i 2010, vever Thorleifsson sammen eksempler fra arbeidsliv, bedrifter, jazzmusikk, historie, filosofi og ekspedisjoner til en felles konklusjon:   Bak fremgang og unike prestasjoner finner vi smarte og smidige team.   

 Thorleifsson forteller om disse teamene, deres egenskaper og om hva som må til for å utvikle smarte og smidige team i egen jobbhverdag.  

45 min

For oss alle

Et kåseri/foredrag om Norskehavets fascinerende historie.  Thorleifsson har selv seilt til alle Norskehavets fjerne øyer, kriker og kroker.  Han kombinerer beretningen om dette med refleksjoner over hvordan livet på havet og nærheten til Norskehavet siden tidlig middelalder har formet oss som nasjon og kultur.  

45 min.

"Inspiring and touching presentation of real adventure that has helped us to onboard people to our transformation journey with brave and energetic mindset."
Jukka Salonen
Chief Portefolio Officer, NORDEA, 2018
"Thorleif Thorleifsson tok oss med på en reise hvor han trakk paralleller mellom sine ekstreme seilturer og hvordan team fungerer i arbeidslivet. Thorleif hadde en særdeles god evne til å formidle, og vi ønsket at eventyret ikke skulle ta slutt."
Nina Andersson
VG

Referanser foredrag Norge

Referanser i Norge for Thorleif Thorleifsson

Referanser foredrag internasjonalt

Referanser i verden for Thorleif Thorleifsson